Je hebt me gevonden!Wat leuk je hier te ontmoeten. Mijn naam is Eveline Donker, het gezicht achter Licht & Donker Fotografie.

Fotografie betekent letterlijk 'schrijven met licht' en deze wetenschap in combinatie met mijn achternaam maakt Licht & Donker Fotografie voor mij een passende naam.

De liefde voor fotografie is groot.... Momenteel ben ik al heel lang werkzaam in het basisonderwijs en heb ik zelf drie kinderen in de basisschoolleeftijd. Affiniteit met kinderen en creativiteit zijn eigenschappen die ik in het onderwijs goed kwijt kan, maar ook bij wat ik het liefste doe; mensen blij maken met mijn foto's!


Lekker buiten op een mooie locatie jouw kinderen of gezin vastleggen, of een mooie reportage van jou en je grote liefde. Dat is wat ik graag doe. Ik streef ernaar om jou dusdanig op je gemak te stellen, dat je jezelf kunt zijn. Met, heel belangrijk, hier en daar een vleugje humor. Daarnaast heb ik passie voor newbornfotografie, waar ik veel ideeën in kwijt kan.

De newbornsessies doe ik bij je thuis. Lekker fijn in je eigen omgeving, waar je alles bij de hand hebt.


Als je bij mij een fotoshoot boekt, ontvang je tips om je voor te bereiden. Zo zorgen we samen voor de mooiste resultaten!