Mooie foto's laten maken..


.... je zou wel willen, maar overziet niet helemaal wat zo'n fotoshoot precies inhoudt. Hoe verloopt een shoot, hoe bereid je je voor en wat zit er nu allemaal precies wel en niet bij inbegrepen? En gewoon een fotograaf bellen of mailen met je vragen is best een stap, want misschien wil je gewoon wat meer info en ben je bang dat je meteen de indruk wekt dat je wilt boeken. Herken je dit? Lees vooral verder; ik vertel je alles!

Bijna alles, want ik kan natuurlijk niet voor andere fotografen spreken. In de basis zal het ongeveer overeenkomen; je boekt een shoot, spreektsaren een datum af en ontvangt enige tijd later de foto's. Wanneer je kiest voor een fotoshoot bij Licht & Donker Fotografie, zijn er een aantal momenten dat we contact hebben of dat ik je van informatie voorzie. In 10 stappen neem ik je mee in hoe alles in z'n werk gaat, van jouw eerste berichtje tot aan de aflevering van de foto's:

Stap 1

1 / 10

"Je neemt contact op om te laten weten dat je interesse hebt in een fotoshoot. Dat kan via mail, whatsapp of een privebericht op de socials (ik gebruik eigenlijk alleen Facebook en Instagram)"

1 / 10

Er gaat dus best wat aan vooraf, voordat de shoot daadwerkelijk plaatsvindt. Alle info die ik met je deel, is erop gericht om samen tot een nog mooier resultaat te komen. En daar doen we het voor, toch?

Is je interesse inmiddels gewekt voor een fotoshoot bij Licht & Donker fotografie? Je weet inmiddels waar je moet beginnen; ik zie je berichtje graag tegemoet!

Waarom zou je voor Licht & Donker Fotografie kiezen?

Ontspannen

Wat ik het meest van klanten terugkrijg, is dat het zo relaxed en gezellig was. Dat de eventuele spanning in no time weg was en dat ze zichzelf herkennen in de gelaatsuitdrukkingen; geen geforceerde glimlachen, etc.

Licht en fris

Ik werk met lichte locaties, soms frisgroen, lichte kleding en voeg ook vrij veel licht toe aan mijn foto's.

Dat is een stijl die je kiest; je weet wat je kunt verwachten.

Snelle service

Hoewel ik binnen 3 weken beloof de foto's af te leveren, ben ik eigenlijk altijd sneller.

Informatie

Je krijgt heldere, overzichtelijke brochures. Hierin staat alles wat je nodig hebt en mijn klanten waarderen deze werkwijze enorm.