Zoveel mogelijkheden


Je hebt onlangs een fotoshoot gehad en de foto's zijn helemaal naar je zin! Hoewel je eerst nog dacht dat je aan de digitale bestanden voldoende zou hebben, ben je nu overtuigd van de meerwaarde van hoogwaardige prints of misschien wel een album. Want jouw mooie foto's verdienen dat. Je hebt niet voor niets een professionele fotograaf geboekt, dus waarom zou je nu ervoor kiezen om je foto's op je computer en/of telefoon te laten staan of ze ergens goedkoop te laten afdrukken? Zonde! Ik neem je mee langs mijn top 3 favorieten.

Familieboek

Met prachtige bewaardoos!

Echt met stip op nummer 1, zeker als je meerdere shoots hebt gehad (of nog van plan bent). Denk bijvoorbeeld aan je zwangerschapsshoot, de newbornshoot, de sittershoot en de cakesmash! In deze prachtige box, waarbij je de kleur van het lint en linnen helemaal zelf bepaalt, verzamel je maximaal 4 albums van 20 x 20 cm met linnen kaft. Uiteraard kun je verschillende kleuren en versieringen kiezen.

Studio album

Alleen de allermooiste foto's

Met sobere, linnen kaft en slechts 5 spreads (10 bladzijden) is dit album een echte aanrader na bijvoorbeeld een minishoot of de top-selectie van je mooiste foto's. Ook heel geschikt om cadeau te doen aan bijvoorbeeld opa en/of oma!
Het album is verkrijgbaar met en zonder knoopsluiting.

Print op hout

Basic en tijdloos!

Rechtstreeks aan de muur; jouw favoriet, geprint op hout. De natuurlijke structuur van het hout blijft zichtbaar. Jouw print wordt geleverd met of zonder ophangsysteem en staat garant voor een prachtige, persoonlijke eyecatcher aan je muur.

Dit zijn mijn 3 favorieten, maar natuurlijk is er nog heel veel meer mogelijk. Vraag gerust eens naar alle opties; ik vertel je heel graag meer en kan je natuurlijk van alles laten zien. Maak gerust een afspraak bij Licht & Donker Fotografie; ik zorg voor koffie!